Guuuuuu vad trött jag är! Skulle kunna somna DIREKT... tyvärr är sonen inte lika trött...han sov när vi var där & i bilen med... eller så är det kanske för att han går på batterier lr nått? (ibland undrar man...hur de små orkar hålla sig vakna så länge ibland...& fulla av energi dessutom).

Jätteduktig har han varit & hjälpt till med shoppingen...(mest babygrejs) som tack har han fått en ryggsäck med lightning Mcqueen...

Annars nej...det har inte blivit sååååå mycket, har varit jobbigt att ta sig runt idag.... det var inte så mycket folk & ingen trängsel ALLS, men med foglossning & tung mage är det inte så lätt alltid. Bilder får komma imorgon :)

1 kommentarer

Frida

31 Jan 2009 16:58

SV: Tack ! Vi blev själv väldigt nöjda med resultatet. Tyvärr kände inte hyresvärden samma sak och försökte övertala oss att ta något helt annat trots att det var vi som fick välja ur deras eget sortiment. De tyckte att färgerna var för mörka och för "mordernt" :P Alltså att tapeterna är på modet nu men kommer bli passé om något år. Men vi fick som vi ville till slut, hehe.



mvh

Kommentera

Publiceras ej