eller vad sägs?

Hade nyss barn som ringde på här & frågade "Bus eller godis" utklädda såklart... =) & igår snidade vi till en pumpa...ni får se bild imorrn...tydligen har jag använt upp min kvot  denna månaden så att allt går väldigt långsamt just nu...funkar inte att lägga in bilder direkt.

Annars...jo vi har hunnit med en del här.., vi kollade in nya IKEA i veckan, det nya varuhuset i Malmö...ett gigantiskt varuhus.... men enda sättet att komma in med vagn var att åka hiss upp... & gissa... hissen fungerade inte... j*kla dåligt att man TVUNGET ska behöva upp för att överhuvudtaget komma in, kunde de inte gjort rullband som funkar med vagn då istället? Ni får se ikea fynden senare med. Förutom den krassa planlösningen så var det ett inspirerande varuhus.. & fika avdelningen var så härlig... de hade skinnsoffor (klippan) & soffbord sen hade de kritter-barnstolarna till barnen att sitta på. Passade oss perfekt. Visst var det lite kaos med MYCKET folk, men det var kuligt =)

Sen har barnen haft en av kusinerna som sovit över nu några dagar, så idag gick vi alla till konstverksmässan här... insåg när jag kom dit att jag lika bra kunde varit med, kunde ju provat att sälja tavlorna där... why not? liksom... man kan ju alltid testa. Det är faktiskt som så att vi inte haft någon hemma hos oss som inte nämnt tavlorna när de första gången kommit hit. Det måste ju vara ett bra betyg :-)

Nepp nepp... nu blir det kanske nån skräckis lr nått.. :) Auf wiedersehen!

3 kommentarer

Arijeta

31 Oct 2009 21:58

här har ingen plingat på hehe har inte vågat släppa iväg Arti på sånt! kul med nya ikea, måste dit när jag nångång kommer ner till Malmö :) har du varit på Entré då? Kram

sanna

31 Oct 2009 23:19

Vi av också på Ikea i veckan, och slogs av hissproblemet, dom fungerade dock när vi va där, Men vi alla tre funderade på hur långa köer det skulle bli till hissarna, om en ellet två va trasiga.. det va rätt bra med köer redan när alla fungerade... Håller helt med dig.. dom kunde väl haft två sånna rullband dom hade på förra Ikea i malmö...

Anonym

02 Nov 2009 21:24

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske något som just du skull vinna eller något att ge bort till någon utav dina nära & kära.

Passar ju perfekt nu när det är snart jul också och det är dags att inhandla julklappar.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du ej intresserad ber jag om ursäkt och då är det bara ta bort den hära kommentaren :)



Ha det bra//M

Kommentera

Publiceras ej