Duktig kille, koncentrerad :)

Lillebror...hejar på storebror & observerar allt...han vill så gärna in på plan han med...snart sötnos så är det din tur med ♥


Haft en bra helg? Här har helgen varit bra, men vi är trötta härhemma, speciellt mamman i huset. Hade en supertrevlig kväll hos Linda i fredags, sedan blev det en ganska lugn lördag med lite små shopping på center syd (hade sån tur med kläder till pojkarna...får visa senare). Söndagen hade äldsta sonen sin allra FÖRSTA fotbollsmatch någonsin...som direkt följdes utav ännu en match. Han var superduktig på plan, de var de allihop. Med tanke på att detta var första gången med en riktig match kan jag bara tycka att det var riktigt bra.., de är alla små (födda -06 -05) så det är klart att allt behöver utvecklas..., men det var otroligt kul o se dem passa till varandra & försöka ta bollen.

Nu är det måndag & jobbas ska det, jag hoppas på att få en telefon idag....lite besviken på comviqs reklam där de påstod att den skulle komma inom 1-3 dagar...det har nu idag gått en veckan sedan beställning, lite snabbare ryck hade varit trevligt när man är telefonlös.

Sen är det ju Valborg idag...blir mys med barnen i alla fall. Vad hittar ni på?

1 kommentarer

Theodora

30 Apr 2012 10:47

Fina killar i härlig vårsol!

Kommentera

Publiceras ej