Vi har hela trädgården full av bär just nu...så synd att inte göra något med dem...så dagen idag har gått åt till att hitta nya recept att använda bären till. Bland annat dessa himmelskt goda muffins. 
 
Förberedelser:
I en torr stekpanna rostar du havregryn, kanel, socker & slarvigt hackad mandel. 
 

Ingredienser:
2 ägg
2,5 dl socker
0,75 dl matfett (använde rapsolja med lite flytande margarin)
2,5 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
 

Rör ihop ägg +socker varva ner matfett & de torra ingredienserna. Häll upp i formar...lägg bären ovanpå...strössla sedan över havregryn+nötter in i ugn 175 grader i ca 20-25 min. När de är klara & fortfarande varma riv vit choklad ovanpå. 
 
 

2 kommentarer

Emilie

08 Jul 2013 11:55

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Agnes

15 Aug 2013 13:02

Hej, vilken mysig blogg du har! Tänkte bara tipsa om en hemsida som säljer ett jätte bra tvättmedel anpassat för barn man kan beställa och få det hemskickat direkt till dig! Det finns även massa bra hårvårds produkter man kan beställa. Besök www.direkttvätt.nu!

Visste du också att det är många tvättmedel som innehåller Zeoliter som gör att det dammar mycket mer i hushållet, läs mer om dammande tvättmedel på www.estell.nu!

Ps: Tvättmedlet på www.direkttvätt.se innehåller INTE zeoliter! Ds.

Kram :)

Kommentera

Publiceras ej