Efter en minst sagt hektisk morgon kom han så iväg....skolpågen. Morgonen började finfint med att vi vaknade i tur o ordning, frukost serverades och allt flöt på som det skulle. Det var nästan för bra för att vara sant...och tanken slog mig genast att det nästan var för bra helt enkelt. Mycket rätt och riktigt gjorde sen minstingen en total U-sväng och total-ratade alla fyra jackor han erbjöds med motiveringen att de helt enkelt inte var stylish nog för dagislivet. 
 
Det går liksom inte att resonera med honom när han sätter sig på tvären sådär, mutor svarar han på men vi kan ju faktiskt inte börja skolåret med en muta...vi måste spara på dem...det blir mer effektfullt då...framåt jul sådär. Konsekvenser är desvärre inte så väldigt givande det heller för han bryr sig helt enkelt inte, det enda han verkligen bryr sig om är fotbollen och den blandar vi inte in. 
 
Efter många om och men gav sig den lilla liraren till slut och är nu ivägskickad med både fleece och skal till detta. Och hans mamma har fått nerverna lite smått friterade som start på dagen ;o) 



asosoutlet_728x90
första, skoldagen, skolstart, trotts,

2 kommentarer

Emelie

18 Aug 2014 19:43

Det där med hektiska morgnar längtar jag inte till, när man har tider att passa och barnen inte gör som man vill för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Man blir minst sagt gråhårig sådan dagar. Skönt att allt gick bra till slut vilket det oftast alltid gör ju. Hoppas du haft en bra måndag!

Kramar

Olivia

19 Aug 2014 02:14

Vilken himla fin bild!!

SV; Thanx!

Kommentera

Publiceras ej