Vi jular härhemma...det är jul i varje vrå. Ett tag till. Vi försöker hitta den där stämmningen där julen halvt är över och man har tid att bygga pussel, pyssla i köket och mysa i soffan framför någon bra film. Vi behöver någon dag oplanerad utan måsten. Inga planer bara se vad det blir utav det hela. 
 
Julen är annars bra, barnen är nöjda och leker med sina leksaker/spel. Julgodiset vi gjorde är snart slut och pepparkakshuset har börjat bli lite snett, men mys är det ändå. 
 
 
Lite av julens firande i bild. Längst ner till höger är nästa års tillskott till släkten... barnen längtar så efter den nya kusinen.... De har många kusiner nu, och vissa heter liknande... så det kan lätt bli lite förrvirrande när barnen ska berätta om vem som gjorde vad och när. :o)
 
Vi har hunnit med en massa julmat, julklappar och släkträffande. För mycket julmat tyckte barnen så ikväll körde vi på indiskt istället. En god brytning mot all julmat. 
 
 
Köpte en till slinga...som vi tänkte ha utomhus...men så länge får den sitta i granen.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Susanna

26 Dec 2015 19:35

Vilka härliga bilder, ni verkar haft en fin Jul tillsammans. Det är ju de viktigaste att man är tillsammans och har det bra..

SV: Jag har faktiskt inte provat glöggen ännu, men tänkte göra de så fort vi har blivit piggare här hemma, annars får de vänta till Nyår.

Önskar dig en fin fortsatt fin helg

Kram

Kommentera

Publiceras ej