Jag förstår mig inte på alla de som nån gång i oktober dammar av julkulorna & sedan stressar upp med allt innan ens novemberlovet är över för att sedan senast på annandagen kvickt slänga ner allt igen.... man vill liksom vara före sin tid. Före julen...såpass att man nästan missar den helt. Julen är faktiskt inte en höstgrej...det är en vintergrej. 
 
Men nu har det så blivit dags även här att så smått packa ner....inte allt på en gång...det går ju inte...man måste avvänjas. Till saken hör dock att vårt hem inte förbyts till en explosion av julrött o tomtar när det lider mot jul...nepp nepp det bli kanske en eller två tomtar...annars blir det mest lite extra bling, några snöglober och lite blommor. Så man hinner helt enkelt inte tröttna så fort, det är mest bara mys med en touch av glamooooour ;) 
 
Vi hade tre granar i år...en liten fejkad variant på pojkarnas rum, denna lilla ljuvlighet & så en större. Det bara blev så...hade vi haft ett större hus hade vi haft ännu fler....en i varje rum hade nog varit lagom. 
 
Idag tror jag att vi tar o plockar ner den stora granen och så planterar om lite bland julblommorna...tog en liten runda förbi plantskolan idag men glömde bort att köpa till två av krukorna, men hittade dock härliga tulpaner o  rosor bland snittblommorna....så det blir inte helt tomt här.... :) 
 
 

Kommentera

Publiceras ej