Stilige sonen kikar in Bowlingresultatet ♥
 
Vet inte riktigt vart tiden tar vägen. Vi har haft en händelserik helg full med en massa skojigheter. Äldsta sonens klass hade disco på skolan i fredags där minstingen lyckades vinna en danstävling... STOLT liten kille rodnar om kinderna varje gång vi nämner det. Jag trodde mest att han skulle springa o leka med de andra minder barnen, men han förvånade och var aktiv på dansgolvet istället., härligt :o)
 
Igår var det traditionell (eller ja blivande traditionell) middag hos min bror. Anka med en massa tillbehör, efterrätten hade vi med oss....äpplekaka (med vit choklad & mandelmassa bland annat, supergott hade i en nypa ingefära med). Allt igår var väääääldigt gott, lite frustrerande då att inte riktigt kunna äta ordentligt (magsårsproblematik)
 
Idag blev det så Kalas med bowling på O'learys...superkul, pojkarna vann vars en omgång men sen tog energin slut för minstingen och inget blev bra #hoppasdetinteärfeberpågång Så nu har vi avslutat härhemma med att provsmaka årets årgångsjulmust med den hemliga smaken...& en film. 
 
 
Bowling, Olearys, kalas, malmö,

Kommentera

Publiceras ej