Har varit lite besviken på marknaden av playstation 4 spel riktade till barn. Till lite större i tonårsåldern finns det massvis med spel som ofta går ut på att skjuta och döda. Men barnen då? Absolut vi har andra konsoller hemma med som wii & xbox men grafiken och utformningen av ps4 verkar locka mina prinsar mer. 

De har Fifa spelen, nått nhl och såklart minecraft men sen då? Tog det slut sen? Har grävt ner lite djupare i ämnet nu inför julen... :o) & tänkte tipsa om lite av det som hittats. 

Först en kär favorit i ny kostym, Giana Sisters... vissa av er minns den kanske från barndomen där den fanns bland annat till commodore 64... jag vill mig minnas att den var grymt spännande...men sen låg också halva spänningen i att spela fram kasettbandet till exakt rätt ställe...(de som vet de vet). 

Bilden ovan är hämtad från spelet & även den här nedan. 


 
Den finns till Ps4 bland annat hos CDON (det var där den hade lägst pris)
 

 

LEGO spelen,  prinsarna härhemma har redan några utav dem, men just denna har vi inte sett till tidigare. Ett minus dock är att de vi har hemma sedan tidigare är på engelska så misstänker att även detta kan vara det. 
Finns även detta på CDON
 


Ratchet & Clank 

Bildkälla

Detta är ett litet förhands spel på en film som kommer snart. Spelet handlar om hur dessa två hittar varandra och blir vänner. Det är på svenska & finns bland annat på CDONELLOS
 


 Kommentera

Publiceras ej