Åhh vem bestämde att söndagar skulle vara veckans sista dagar? Jag skulle behöva en söndag efter söndagen... ett litet utrymme att andas i innan det är dags för att möta nästa vecka. Det är ett lite allmänt kaos här för tillfället, bilen fungerar inte som den ska och inget annat fungerar heller riktigt som det borde. Ibland märks det verkligen att man bara är 1. När alla andra föräldrar är 2 & just nu hemma räcker inte tiden till. Var så irriterande idag för vi tackade nej till andra planer för att vi hade planer... som sen visade sig inte var några planer. Det blir så oerhört extra frustrerande när det redan känns som om tiden inte räcker till. & vi hade behövt få lite av det andra undanstökat... nu hänger det liksom som ett svart moln över en allt man inte hinner som ska försöka pressas in någonstans. 

Men det är skönt att vi klarat av en del av luciafirandet igår, en ruta som man kan bocka av 
Skulle nästan behöva en lista över vilka listor som ska göras nu inför jul haha.... så man inte glömmer något. Vi är inne på julgodis nu har shoppat lite ingredienser och tagit fram våra julböcker och lånat ännu fler på biblioteket med för att barnen ska kunna kryssa i vad de vill göra för några. Vi får väl se vart det slutar... antingen har vi kylen full av julgotter eller så får vi köpa några alladin askar... 

Dagens lilla tipsiga inför julshoppingen är att Yves Rocher       har 30% på hela ordern o fraktfritt just nu... är inne på deras sida just nu o kikar lite. 
 

Kommentera

Publiceras ej