Jag är en total presentinpackningsnörd. Ett fint inslaget paket är bara helt enkelt extra spännande och kul att få. Har gjort en hel liten station i källaren att slå in paket vid (se HÄR) & redna påbörjat lite,,, köpt en massa fina papper, gillar ofta de enkla bäst... därför är där mycker prickigt, randigt, rutigt & enfärgat. I år blir det naturligt med lite glitter, gilver, guld och så har lite mörkgrönt smygit sig in... 
 
 
Här, enkelt men effektfullt, en bit tyg i tartan ex kan förgylla ett vanligt paket. Gillar tanken för det är svårt att hitta fina papper i tartan om man inte tänker beställa en rulle med 100m...
 
Längst uppe till höger: enkelt svart papper, målat med en chalkpen finns bland annat att köpa HÄR
 & ett rött band till det... härhemma hos oss hade det nog blivit ett skogsgrönt band istället. 

Längst ner till vänster är enkel att göra, köp trälim, ex på Biltema pensla på och strö sedan glitter över djuret... djur hittar du i leksaksbutiker, barnens leklådor (hehe) eller varför inte leta second hand? Vi hade ett år där sonen fick en liten brun nalle på alla sin paket.. 

Längst ner i höger hörn, Eucalyptus som finns nästan överallt just nu doftar underbart och går fint att torka. Lite guldkant på det hela! Gillar även detaljen med pärlorna, man kan även ta ex thuja eller liknande o guldspraya & sticka in i rosetten. Jag gillar när det är lite glitter & glamour. 

Båda längst upp har vanliga Hama pärlor som är pärlade och återanvända till paketen. Yngsta sonen har gjort rävhuvud härhemma.. .ska ta foto på dem imorgon om jag hinner. 

Potatistryck! Rustikt och fint. 

Buxbom är tacksamt att göra kransar med den håller sig fin även efter några dagar. 

Bildkällor
 
 

Kommentera

Publiceras ej