Ni får en bild från igår, för idag är den omöjlig att ta. Det snöar! Mer än någonsin haha...typiskt. Vi som hade planer på att åka till Lund och njuta av för-våren. Ja till Lund ska vi oavsett då vi bokat biljetter på bion men så mycket vårkänsla tvivlar jag på att det blir idag. 

Däremot är det mellolördag vilket minstingen haft nedräkning till sedan i tisdags ungefär. De är i Malmö idag, förra året var vi och kikade på dem. Men det var egentligen inte "min" helg denna helgen så vi bokade inga biljetter och nu är det försent. 

Förra året i Malmö Arena
 
 
Så vi får heja hemifrån istället. Har inte riktigt koll på vilka som uppträder ikväll men det kan ju omöjligt bli sämre än förra veckan haha....när alla låtarna hade spelats så satt jag och äldsta sonen bara o skakade på huvudena. De var helt enkelt inte så bra, programledarna var bäst. Heja Gina! Får man rösta på dem? ;o)




 
 
 

1 kommentarer

Yohanna af Skovde

14 Feb 2016 09:48

Det gick inte att kommentera ditt nya inlägg (ba så du vet). Men jag skulle skriva att det är så gött med vårtecken! Vi fick dock en massa snö nu igen så det var ett bakslag. Ett litet, får väl räkna med att det blir mer vår här också någongång :)

Kommentera

Publiceras ej