Vi har börjat så smått att rensa bort granarna...& det juligaste. Men det blev så mörkt utan slingorna så jag hängde den ena på tavelväggen. 
 
 
 
Tror vi måste införskaffa fler förvaringsboxar...hade sönder en av glaskulorna när locket skulle stängas...och har fortfarande lilla granens kulor som behöver förvaring. 
 
Lyser upp :o)
 
Två andra som lyser upp härhemma ;o)
 
Barnen är överlyckliga för de har äntligen haft möjligheten att leka med kompisar, det är något som vi annars kämpar med i vardagen. De vill gärna men det är svårt att få tid till det när man jobbar och hämtar dem sent på fritids... kvar blir då helgerna... eller ja, varannan helg för att vara exakt... och då finns det så mycket mer som ska hinnas med, utflykter, museum, födelsedagar, fotbollsmatcher, schacktävlingar.... Visst blir det lättare ju äldre de blir, nu kan de ju gå själv till kompisarna som inte bor för långt bort. Men vintertid är det ändå svårt att få ihop så det är två nöjda pojkar som sover just nu och längtar efter morgondagen när det väntas kalas för kusinen. ♥
 
 



 
 

3 kommentarer

sara

11 Jan 2016 12:08

Härligt med nöjda barn :) här hemma har det inte hunnits städa ut julen än, men det får det bli att göra nu i veckan :)

Susanna

12 Jan 2016 08:31

Vad fint det blev, det är samma här de bor inte några barn i det här området då flyttade för ett tag sedan men behöll skolan.. så det får bli på helgerna som lilleman kan träffa kompisarna. Veckorna finns de ingen tid alls..

Kan tänka mig att de är nöjda =)

Madeleine

19 Jan 2016 23:13

Städade ut julen i söndags. Blir lite tomt.

Kommentera

Publiceras ej