Mini cupcakes (färdigköpta) men har gjort egen violfrosting, på toppen är det stora blåbär
 
 
Älskar dessa typer av mini violer. Läste att man kunde ha dem ute med sen efter frosten försvunnit, skulle vara mysigt att ha en liten tuva nånstans i trädgården. 
 
 
Popcorn tårta denna gången en syrlig variant att balansera upp den lite mäktigare chokladtårtan (se nedan). Denna har citron fromage (älskar att använda fromage i tårtor för det blir inte lika mäktigt som ren grädde). Sen är där "Dulce de lece" kvarg och hallon i den samt lite knäckbitar. 
 
 
 
 
 
 
 
Åhhh denna ljuvlighet. Det är cloetta fluff, dvs smält cloetta med grädde i ena lagret samt runt om. Inuti finns det även kola sås. Ett lager består av mango/passionsfrukts fromage. Ovanpå allt är det sedan hällt en chokladsås jag kokade ihop. 

Så gör du Cloetta Fluffen:

2 rullar cloetta samt 3dl vispgrädde krävs. 

Börja med att smälta chokladen och röra ner grädden, rör om tills allt har blandat sig. Grädden får inte koka. Sen ska detta stå kallt i minst 6-7 timmar. Hela natten körde jag på för säkerhets skull. När den ska användas är det bara till att vispa som vanligt. 
 
 
 
 
 
Minstingen är himla nöjd med kalasandet. Förra året bjöd vi på meze...det krävdes nästan en heldag i köket (kan visa bilder sen) detta året avslutade vi med pizza och mellomys. Får se om orken infinner sig till äldsta sonens kalas, det är allt lite roligare att bjuda på mat och tårta och inte bara tårtkalas kan jag tycka :o)

Dagen idag har spenderats i idrottshallen, konstgräshallen för att vara mer exakt. Minstingen var i farten från strax över 08 till nån gång efter 13.... de var såååå himla duktiga. De har spelat inomhusturneringar med 5 pers på plan under vintern, det var inte alls deras grej. Nu som 7manna lag var de dödliga och levererade mål efter mål...vilken glädje & vilket spel! De slutade som nästbäst. Och då kan jag även passa på att skryta lite extra med att de andra lagen för det mesta var renodlade 07or, medans vårt är 07-08 & min minsting dessutom är en 09a... mäkta glad är han över all speltid på plan. ♥ 

Han är verkligen duktig minstingen, roligt att se honom på plan där han trivs. :o)


 



 
 
 
 
kalas,

3 kommentarer

Veronica Wallgren

06 Mar 2016 21:04

Åh vad gott :)

Yohanna af Skovde

06 Mar 2016 21:14

Vad allt ser gott ut! D:

iza svenningsson

06 Mar 2016 23:27

Så himla gott!😍

Kommentera

Publiceras ej