Akleja

Vi har haft underbara kvällar i trädgården hela veckan. Vi har annars lite otur med kvälls solen, den är på framsidan av huset, ut mot gatan. Men tänker att när trädgården väl har lummat till sig så kan man sitta även på den sidan om kvällarna, känns ju annars lite mindre kul att sitta ute vid gatan. Men men, jobbar hårt på att lumma upp det hela. 


Allium i vitt & lila, queen of night (svarta tulpaner), hosta, ska komma ihåg o plantera nya vita frasiga tulpaner här...de förra visade sig vara gula och ofrasiga.... så de är ett minne blott numera. 

Pion

Har några stycken, skulle vilja ha fler ljusa varianter, får kika lite närmre på det. Högst på årets önskelista var Magnolia, vilket vi nu har 2 varianter av & mera Heuchera varianter, är på jakt efter stainless steel just nu....får se om jag kan hitta den. Vit Stormhatt är med på listan & vit ax Veronica. 
 
Lupinerna får vara kvar lite till... arbetar på att göra en rabatt här, men jorden är full av rötter från det som växte här innan så det är inte det lättaste. 


 
 

Kommentera

Publiceras ej