Japp, sitter med redigeringar igen/fortfarande. har 3 veckor att komma ikapp. Denna blev jag nyss klar med och sedan är det en annan liten baby flicka som står på tur.. & efter det en nyföding fotografering. Men det har varit mycket med farmors begravning, allt kring det och såklart våran barnloppis. 

Det är dock ganska så rolig sysselsättning om man tror att bilderna kommer göra någon glad ;o) ibland kan det kännas lite traggligt om man har många liknande bilder eller om den man fotograferat har problem med hyn & då menar jag inte finnar eller så utan att nyansen är svår att få rätt i redigeringen. Vissa människor har exempelvis lite lätt ceriserosa toner som kan framkomma, andra kan vara för mycker oranga & självklart kan hyn ta upp färger av omgivningen... som grönt gräs till exempel kan göra att det blir lite grönt. Just på nyföding bilderna är det mycket hud att få rätt nyanser och toner på. 
 
 
Annars har vi hunnit med utvecklingsamtal för minstingen, stolt mamma här! Fröken hade mycket beröm så jag ska försöka och planera in något kul för oss i helgen. ♥ 



 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej