Regn här idag. Det känns ok ändå, man behöver ha nån lite regnig dag ibland för att hinna ikapp med allt man inte hinner med annars. Försöker planera luncher och middagar för veckan men det är totalt omöjligt. Alla ni som sitter söndag kväll och lyckas få ihop en meny, hur gör ni? Jag ska äta lunch om en timme typ o vet fortfarande inte vad jag ska ha.... exakt så illa är det. 

Borde verkligen planera för kvällarna denna vecka då det är mycket aktiviteter, mina och barnens träningar och en o annan fotografering som ska göras, så middagen behöver gå fort.. kanske helst vara lagad i förväg... men ska inte utmana ödet och bestämma mig för det.... sen glömma det och stå där på kvällen med mat som behöver tinas och vara nån timme i ugnen innan den kan ätas. Det har hänt förr haha ;o) man tänker att man är såååå fiffig som tänker i förväg, sen kommer något emellan som ändå gör så att maten inte lagas och sen står man där utan nått annat än ägg som går att steka fort. 

Dessutom ska jag ju försöka äta antiinflammatorisk kost fram tills nästa endoläkar besök. Det är inte så avancerat som det låter, undviker vete, laktos, socker bland annat. Det hjälper en hel del, är inte super strikt när vi är borta men försöker o hålla det hemma. 

 

Kommentera

Publiceras ej