Äntligen lite förhandskikar på nya jul kollektionen :o) älskar allt myset kring jul & IKEA hittar ibland helt rätt. Vissa gånger kan deras kollektion vara lite för tråkig kan jag tycka men denna gången finns massvis med lite stilrenare varianter av olika klassiker lagom att plocka fram till jul. Som Burkarna här ovan... dessa tokgillas! 


Kolla in kulorna till o ha placeringskorten på. de hamnar på önskelistan. Och muggarna med vitt, måste kika lite närmre på dem. :o)  Vi har annars inte så mycket rött hemma till jul. Vi kör på någon form av nordisk, natur strösslat med lite glitter & glamour. För jag menar vintern är skånes absolut tråkigast tid, vi har första november på repeat i typ tre månader. Då behöver man en viss dos med glitter för att överleva. Så är det bara. 


Prickigt papper! ♥ Hur kan man inte gilla det liksom & så lite kottar på det... kommer nog doppa våra kottar i glitter ifall vi härmas på inslagningen här & kanske sticka in en kvist granris. 
 
 
Känner även väldigt starkt att jag skulle vilja ha den gröna dörren. Eller bo i ett hus med en sådan grön dörr kanske. ;o)


Favorit! Ljusslingan med textil sladd. ♥

Julkollektionen i år heter "Vinter" och belysningen till kollektionen går under namnet "Stråla" , alla bilder från IKEA :o)





 
 
ikea, jul, ljusslinga, stråla, vinter,

1 kommentarer

Angelica

28 Sep 2016 19:06

åh så mycket inspirerande bilder, längtar ihjäl mig till jul :D

Kommentera

Publiceras ej