eller vad sägs?

Hade nyss barn som ringde på här & frågade "Bus eller godis" utklädda såklart... =) & igår snidade vi till en pumpa...ni får se bild imorrn...tydligen har jag använt upp min kvot  denna månaden så att allt går väldigt långsamt just nu...funkar inte att lägga in bilder direkt.

Annars...jo vi har hunnit med en del här.., vi kollade in nya IKEA i veckan, det nya varuhuset i Malmö...ett gigantiskt varuhus.... men enda sättet att komma in med vagn var att åka hiss upp... & gissa... hissen fungerade inte... j*kla dåligt att man TVUNGET ska behöva upp för att överhuvudtaget komma in, kunde de inte gjort rullband som funkar med vagn då istället? Ni får se ikea fynden senare med. Förutom den krassa planlösningen så var det ett inspirerande varuhus.. & fika avdelningen var så härlig... de hade skinnsoffor (klippan) & soffbord sen hade de kritter-barnstolarna till barnen att sitta på. Passade oss perfekt. Visst var det lite kaos med MYCKET folk, men det var kuligt =)

Sen har barnen haft en av kusinerna som sovit över nu några dagar, så idag gick vi alla till konstverksmässan här... insåg när jag kom dit att jag lika bra kunde varit med, kunde ju provat att sälja tavlorna där... why not? liksom... man kan ju alltid testa. Det är faktiskt som så att vi inte haft någon hemma hos oss som inte nämnt tavlorna när de första gången kommit hit. Det måste ju vara ett bra betyg :-)

Nepp nepp... nu blir det kanske nån skräckis lr nått.. :) Auf wiedersehen!