Ojdå...snart är vi där..i framtiden. Jag brukar ta ett steg i taget & inte tänka för långt framåt, försöka leva nu istället. Men självklart måste man ha mål. Det är mest så jag ser på framtiden, på målen jag vill uppnå, små som stora. Mitt nästa är körkort. Kanske skulle bli ett bra nyårslöfte? Vi får se.

Den här tiden som är nu när barnen är små vill man bara fylla på i små burkar & konservera eller nått... den går så fort. När jag tänker på framtiden så är det ju främst barnen som det tänks på & såklart utveckling, man måste gå framåt mot nya idéer. När det gäller barnen så tror jag på kärlek & uppfostran, man måste uppmuntra dem men samtidigt skydda dem genom att ibland säga nej. Kärlek & respekt, låter töntigt kanske, men det är absolut det som jag anser fungerar bäst.

När barnen blir lite äldre skulle jag vilja resa lite mer ut i världen, se lite mer utav den helt enkelt, jag är oftast inte så mycket för rena solsemestrar jag vill gärna både shoppa & se på lite gammal kultur när jag åker någonstans. Jag har alltid velat se Kina.., kanske nått för framtiden det. Jag fascineras av den gamla kulturen där ända sedan jag var liten. Jag kanske bodde där i ett tidigare liv? ;)

Nästa projekt härhemma är att organisera källaren lite bättre & sätta in någon mer garderob där. Förbättra förvaringen där överhuvudtaget, bra förvaring är som ett skelett som håller upp huset...:)

 källa
källa

framtid