Livet för oss härhemma är ett evigt pusslande...bara för att klara av vardagen med dagis, jobb, fotboll, tvätt, handla mat & allt däremellan. Det finns oftast inte tid för något mer, bara vardag. Man accepterar det även om det inte är lätt. Så kommer det dagar som denna, morsdag. För mig är det bara en extra rad i kalendern under datumet där det råkar stå morsdag. Men man kan ändå inte låta bli att hoppas på att det blir en bra dag i alla fall., även om man alltid hoppas på bra dagar när det är helg så håller man tummarna lite extra för denna helgen.

Jag måste tyvärr erkänna att man inte kan hjälpa att jämföra med alla andra....den ena statusuppdateringen efter den andra på facebook komplett med hälsningar, bilder på frukostar i sängen, blommor, spa besök & annat kul som småbarnsmorsorna runt om får. De förtjänar det verkligen för allt jobb de lägger ner, vakna nätter & förkylda små näsor..gnäll om grus i skorna & tröjor som kliar o sticks..,det borde finnas en morsdag i varje vecka...minst.

När man är själv med småbarn så finns det ingen annan som fixar när man själv inte orkar..det spelar ingen roll hur trött man är efter en lång arbetsdag...om man inte ställer sig o lagar maten så blir den inte gjord. Det finns ingen annan som gör den, eller tvätten, eller städandet, eller gräsmattan. Man måste göra lika mycket som två & ändå vara jävligt nöjd med det.

Då hade det varit trevligt med lite uppskattning få höra att man gör det bra ändå.