Vi har haft en riktigt kämpig höst...jag har haft dubbla jobb och haft oturen att båda varit drabbade av omorganiseringar vilket tagit oerhört mycket energi. Men efter regn brukar det som bekant komma solsken och med lite tur ser nästa år mycket bättre ut. Lite pusselbitar faller förhoppningsvis på plats och sådant när det gäller jobb som bara behövde tid blir nog bättre till 2015. 
 
 
Likt som alla andra kan man inte låta bli att reflektera lite över året som varit...herregud vilket år det varit! Båda med bra saker o sämre....det har verkligen inte varit en lugn stund... utvecklande om inte annat. För vår del min & pojkarnas så är det stora förändringar jämfört med förra årets december. Jag hade aldrig kunnat ana vart jag skulle vara ett år senare & jag misstänker att det kommer bli likadant om ett år. Bara friheten som kom av att ta körkort och kunna köra överallt är priceless! Numera kan vi shoppa, åka på utflykter och handla toapapper precis när vi vill! (Det sistnämnda är minsann inte kul att dra med sig på bussen haha). Det är vardagslyx
 
 
Så nu sitter jag här framför brasan (vi har äntligen lite kyla i skåne...kan nog vara som så att jag är den enda som någonsin längtar efter den) och filosoferar lite över nästa år & hur vi/jag vill att det ska se ut. Minst sagt spännande.