Sportlovsveckan for förbi i hastig fart. Själv hade jag min 5e förkylning i rad vilket är oerhört drygt, blev en hel del vilande förra veckan samtidigt som barnen ville att vi skulle aktivera oss. Några mindre utflykter och shopping inför minstingens födelsedag blev det dock. Men nu längtar jag efter att vara frisk igen :o)
 
 
I vilket fall som helst hade minstingen en underbar födelsedag, med tacos, tårta och allt han beställt. 
 
En EFTERLÄNGTAD och mycket omtjatad present dök äntligen upp!
 
 
Födelsedags frukost en viktig tradition! 
 
 
 
Jag kan inte förstå att den lilla loppan redan är sju....SJU....S J U..... herregud....tiden går alldeles för fort. Kommer ihåg när jag kom hem med honom första gången...han var så liten, så liten. Nu är han sju, går i förskoleklass och ska ha sitt sjuårskalas.... till nästa helg. Gjorde valet att hålla det litet, äldsta sonen fick bjuda många när han fyllde sju men just nu känner jag att orken inte räcker till för att ha huset fullt av 20-30 barn samtidigt.
 
Men det är svårt sånt där. Blir alla barn bjudna på kalas? Jag hoppas innerligt det. De är totalt 39 i hans årskull, han har bjudit 5 av dem och några andra barn från fotbollslaget så det är inte som om en majoritet av klassen är bjudna & inte resten. Så många vi klarar av just nu & kanske fler nästa gång istället. 
 
 
En annan present! Äntligen en cykel! Den gamla var på tok för liten.