Så var det dags för en av årets absoluta favoriter... Halloween besöket på Tivoli i Köpenhamn. Så himla mysigt med massvis med pumpor precis överallt. En del nyheter sedan förra året även om de flesta karusellerna är desamma som sist. 

Tur med vädret var det med, förra året var kallare nu kikade solen fram. 
 
 
 
 
Varje vrå är utsmyckad inför Halloween. Det är en miljö på dagen och en annan på kvällen när det mörknar och alla lyktor/ljus tänds. Man behöver uppleva båda för att få så mkt som möjligt ut av besöket. 
 
 
 
Den enorma pumpa var "bara" den tredje största. 
 
 
 
 
 
Det ligger pumpor i alla vrår... MASSVIS med pumpor över hela tivoli...

 
 

Lagom till eftermiddags fikan hoppade vi in på ett av fikaställena och värmde oss med lite varm choklad och när vi var klara hade det äntligen hänt... skymningen! Det var mycket folk under dagen men ännu fler hittar hit framåt kvällen vilket kan vara bra o veta om man planerar att åka många karuseller. 

Nu sitter jag här dagen efter med ryggen som verkligen tog stryk igår, men det var det värt. Medicinen jag tar till endometriosen gör att ryggen inte klarar av när jag är på fötterna för länge (läs om man går mer än 1km) men men, imorgon har jag en efterlängtad tid hos en av endometrios specialisterna. Är såååå nervös. :o) 
 
 
  
 
halloween, tivoli,