Vi har blivit bortskämda med så himla fint väder hela månaden! Det skulle regna här idag., men det kom aldrig lite synd för gräsmattan vill nog ha lite vatten... vi vattnar en del men med förra årets bevattningsförbud vill man ju inte utmana ödet... gräsmattan är inte prio ett då. 

Men det har blivit många fikastunder i trädgården och bara allmänt trädgårdsmys! Får hoppas vi får ännu mer av det nu i sommar. Vi har ju odlat grejer för första gången halvt seriöst... dvs från frö & inte enbart köpt färdiga plantor o planterat. Det är gurka, tomat och allt möjligt kul. Det sa bara "poff" & så blommade nästan allt i trädgården. Det doftar ljuvligt lite här o där...tydligen är fördelen när man gillar vita blommor att många av de dofta ljuuuuuvligt framåt kvällen. Man kan bara gå en liten sniffrunda i trädgården haha. Man kan kombinera det med snigeljakt, så förenar man nytta med nöje ;o) 


Nästa projekt i trädgården är att bygga uteplatsen... o allt kring det... och sen är det två rabatter som behöver lite planering. Där inget riktigt fungerar :o) 

Kommentera

Publiceras ej