Kimora Lee Simmons. Allt hon rör vid blir bra. Jag beundrar henne för att hon har mycket på gång samtidigt som hon lyckas med. Helt otroligt inspirerande.... Ni som inte känner igen namnet kanske har hört om baby phat? Det är hennes märke, men hon har gjort mycket mer än så ... för att få veta mer om henne gå in på:

www.kimoraleesimmons.comBrukar inte se den men kunde inte låta bli ikväll... hon gjorde make-over på sin pappa... det var kul.. & så gillar jag att kolla in huset hon bor i... alla små detaljer.. det gör jag alltid när jag ser på tv... visste ni förresten att "vänner" har mycket svenska detaljer i bakgrunden av konstnären Ulrika hydman-vallien... =) kul att se... =)


Denise Richards, Fergie
Är just nu i v. 13 (bara 27 ca kvar...). Känns bra lite stort ändå för det är stor skillnad på att ha ett barn eller att ha dubbelt så många. Jag har alltid tagit med mig min son överallt & det har gått bra. Men jag tror att det är svårare med två barn, men samtidigt blir det enklare hemma, för de kommer alltid att ha varandra. Och de kan leka med varandra. =)

Det är lååång tid kvar....men det kommer gå fort ändå... jag kommer fortsätta jobba om det är någon som undrar över den saken. Att starta eget är något av det bästa jag gjort & det har fått mig att inse att inget är omöjligt därför kommer jag inte ge upp det.