Lite ögonblick från 2015. 
 
 
 
 
Önskar er alla ett Gott nytt 2016!!!!
Gëzuar vitin e ri
Happy New Year
Årets fakta.... alltid kul att scrolla tillbaka i framtiden och se ;o)


Mest spelade artister: The Weeknd (tveklöst mest spelad),  Zella Day & Miguel, Einaudi
bubblare: Adele som just nu spelas i bilen. 

 
 


 

Tv serier:
allt real housewives (NY, NJ, Atl, BH, OC, Cheshire, Melbourne...+ladies of london), Shahs of sunset! (för matens skull haha), PLL, Modus var solklart bästa svenska serie i år. 
 
 
 
 
Bästa sedda filmer: Kvinnan i rummet., fasanjägarna (hoppas de fortsätter göra filmer av Jussi Adler-Olsens böcker), Taalash, The Body, Anna/mindscape, side effects, the intern
 
Favorit mat: Indiskt och thai
 
Citat: 
 
Resor: Nordens huvudstäder via jobbet :o) väldigt spännande vi hade ett projekt tillsammans med Snøhetta (som bland annat är arkitekterna bakom Ground Zero samt Opera huset i Norge...ni vet det man kan gå upp på taket på). Privat blev det Paris med prinsarna och så en favorit i repris när vi hyrde stuga på västkusten. 
 
Event: Min lilla baby har blivit stor, vi hade någonstans mellan 6-700 besökare på barnloppisen både när vi körde eventet på våren och hösten, spännande! & väldigt roligt att få låna alla dessa begåvade tjejer som hjälper till... det krävs minst 35 frivilliga för att få ihop det praktiska. HÄR hittar ni våran sida & snart info om vårens event. 
halva lokalen...vi tar emot kläder/leksaker från 60-100 familjer och säljer sedan allt intensivt under 5 timmar... 6-700 besöker oss för att förnya garderorber, hitta leksaker och annat, Miljövänlig shopping!
 
 
Nya kunskaper: Nya insikter med kameran och redigeringen har det blivit. Dock lite besviken att 2015 inte blev året jag lärde mig vissla... ;o) jag tror jag är den enda jag känner som inte kan faktiskt. haha.
 
Bästa köp: Tv! utan tvekan. Amazing bild och bra ljud är mer värt än mycket annat. ;o) är absolut en tekniknörd när det gäller upplevelser. 
 
Sämsta köp: datorsladden som det visade sig inte alls behövdes. 
 
Inspirerande: I vanliga fall brukar jag ha en liten samling mer el mindre kända människor som inspirerar genom sina livsval, ambitioner etc... men detta året är jag mest imponerad över alla vanliga människor som vågar ta ställning och ifrågasätta på sociala medier när det spårar ur,. gång på gång. De som gång på gång tar upp diskussionen med de främlingsfientliga eller kanske de som är respektlösa mot tjejer. De orkar, igen och igen. 
 
 
 
& så Lisa Vanderpump för att hon är så fab....& alltid har något kul att säga ;o) Sen kan man ju inte göra en sån här lista utan att nämna Oprah...även om hon inte syns så mycket. ;o)
 
 


Till 2016 tar jag med mig...: 
 v2 Image Banner 300 x 250
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när julhetsen börjar minska en aning...inser jag lite panikartat att det bara är timmar kvar av 2015...timmar som bildar några enstaka dagar. Herregud vad det gick fort, vi har haft ett riktigt berg-och-dalbane-år. Året innan hade ett dåligt avslut som liksom hängde kvar i luften ett tag. Vi hade fem tillfällen där det var som om någon ryckte loss mattan under våra fötter och allt kastades upp i luften för att landa annorlunda än planerat. Förutsättningar förändrades och sådant man tagit för givet ändrades. 
 
Det har varit extremt. Samtidigt är det svårt, jag vill ha stabiliteten, rutinerna... men inuti mig bor en liten äventyrare som gärna slänger sig ut i stormar, utan kompass & går mina egna vägar. Så det är svårt att hitta vad man vill ha en bra balans mellan äventyr och stabilitet, men detta året har varit extremt även för mig. Ett riktigt Diamant slipar år ;o) (Pressure builds diamonds). 
 
 
Lite av årets citat. Jag är en riktig citatnörd... samlar dem självklart på pinterest. Man vet aldrig när man behöver visdomar som någon annan kläckt ur sig före ;o)
 
Det har varit kämpigt minst sagt. Speciellt nu framåt hösten när orken och hälsan sagt ifrån. 2015 kommer gå till historien som ett av de tyngre åren, men jag hoppas att det kommer leda till något bra. Det känns som att något bra kan komma utav det hela i alla fall. Ett litet projekt är faktiskt i startgropen, vart det leder får vi se
 
Men utöver omständigheterna runt om som vi inte kan bestämma över så har det varit en hel del annat som hänt med. Året började med en massa resande på jobb. Superkul även om det var intensivt. Överhuvudtaget så var det ett väldigt intressant år jobbmässigt ända tills nu mot slutet när mitt vikariat led mot sitt slut, ja egentligen även nu... har haft 8 intervjuer nu, helt galet att sitta och välja vilket som kan tyckas passa istället för att bara tacka och ta emot. Ja alla 8 har inte lett vidare, men tillräckligt många för att det ska finnas valmöjligheter. Dock är det mycket utav vikariat i si och så många månader...endast 2 av intervjuerna är till fasta tjänster...och det är ju det jag vill ha i slutändan just nu med tanke på att jag är ensamstående med barnen. Fortsättning följer 2016....
 
Sen har vi ju passat på att besöka Paris, Disneyland där och andra sevärdheter.
 
 
Museum d'histoire naturelle.i Paris....rekommenderas!! Dinosaurie skelett och annat förhistoriskt i äldre miljöer, underbart. 
 
Vi firade att jag haft körkort i ett år med en massa olika utflykter, bland annat en kvälls picknick i skogen
 
Och så gjorde vi en favorit i repris och hyrde en stuga i Bohuslän, på vägen upp stannade vi till på Göteborgs naturhistoriska museum. väldigt spännande det med även om det i Paris var strået vassare. 
 
 
 
Avslutar med två bilder på prinsarna ♥. 2015 var året då minstingen började på skolan... även om det är året innan ettan....så är det ett STORT steg som inte var helt smärtfritt. Det har tagit nästan hela terminen för oss alla att vänja oss vid. De har varit superduktiga båda två denna terminen som nu varit. Men ibland önskar jag att de kunde få vara ännu mera barn. De tänker så mycket på allt runt om och bär med sig mer än man anar. Varför måste de växa upp så fort? 
 
Inför 2016 så hoppas vi på lite mer lugn och trygghet. Spännande jobbutmaningar och att vi alla får vara friska ♥. Ovanpå det önskar vi oss lite resande, mera tid till nära och kära samt lite mera ork överhuvudtaget. 
 
2016.... vi är snart redo ♥