Passande citat en måndag... closing time ;)
 

Måndag & ny vecka. Mitt i hösten äntligen., älskar hösten. Var i skogen igår, svampletade lite och tog en massa bilder tills batteriet dog...bland annat den här ovan. Svamp hittade vi lite det med som ligger på tork just nu...hoppas på att hitta lite fler så att man kan ha ett ordentligt förråd till vintern :-)
 
Annars har det varit en hem & inrednings helg med inte mindre än två IKEA besök, en massa nytt & inte minst en massa ny inspiration till hemmet. Sitter just nu var det var ett bord tidigare...nu är det soffa...behövdes förnya sig lite...känns nästan som när en orm ömsar skinn eller nått ;)
 
 
 
 
 
sonen på väg till kalas =)
 
 
Måndag idag...hela dagen lång. Har haft fullt upp med jobb idag...håller på att förbereda inför nästa vecka när det ska bli spökrunda och annat spännande för barnen. Kommer bilder på det så småningom har gått lös på vinden riktigt ordentligt...spännande spännande. Älskar denna tiden på året & älskar allt som har med halloween att göra när man gör det själv... inte allt det där man köper... men det där lite halvmysiga man själv sätter ihop...& så en skräckfilm på det :)
 
 
Ett av helgens alla pyssel blev att göra om en gammal tavla till en ny variant...en servett och lite skoltavelfärg blev till en menytavla. Gillade idéen så det blir nog en o annan tavla framöver med :)