Experimenterade lite idag....en ny paj variant härhemma... Mina pojkar tål inte jordgubb men nu när de börjat bli lite äldre har det börjat gå bättre o bättre att smyga in lite nytt i maten...så bland rabarberna i dagens paj fick det bli lite skivor av jordgubb med. 
 
Inspirationen kommer från en vanlig knäckig rabarberpaj...sök på tasteline så hittar ni liknande... smörjde in formen...skivade rabarber & jordgubbar o täckte botten med...de fick stå & dra med lite farin socker medan jag gjorde resten. 
 
Hade i lite smör, grädde & sirap i en kastrull på spisen... i en separat bunke blandade jag så kanelrostade havregryn, havremjöl (testade med detta istället för vetemjöl), bakpulver & socker. Blandade ihop de två & hällde över i formen...sen in i ugn 35-50 min. 
 
Blev ljuvligt...perfekt med lite vanlijglass ♥
 
 
havet...havet...älskhatar denna bilden...
 
Natti natti & sov så sött ♥. 
 
 
en liten skål ifrån farmors skafferi får bli till vas... 
 
 
 
 
Flera meter av rosagrejseli-grejs som blommar i häcken just nu....två olika sorters bredvid varandra. 
 
Härligt väder idag....dagen gick åt till fotbolls cup för äldsta sonen, Löddeköpinge blev det den här gången. Och tur med vädret hade vi tack & lov. Förra gången vi var där var det regnigt & blåsigt, lite sådär ofiffigt helt enkelt. En massa lag var samlade & det gick väl lite sisådär med matcherna idag. Men det var kul ändå :-) 
 
Nu lagas det mat här...pojkarna är på äventyr & jag ska försöka hinna ikapp innan det blir fika med vänninorna...får se hur det blir med ikapp biten...är aningen trött hehe.... 
 
En annan nyans rosa...