Körsbärsblom i köket. 

Fredag. Äntligen är den här! Helgen ♥. Hela förra helgen gick åt till barnloppisen då vi hade en dag extra. Det gick bra, men tog verkligen på krafterna att ha det hela helgen. Denna helgen ska det grejas lite hemma, göras en road trip och lite annat smått & gott. Det ser ut som att det ska regna en del i helgen så det kan vara lagom att fixa lite inne då. 

Rensade ut supermycket förra veckan, lämnade in till barnloppisen och rensade sedan ut ännu mera. Ska köra iväg med lite böcker nu snart som ska skänkas vidare. Tack vare konmari utamningen som fanns på facebook blev det en ordentlig utrensning bland böckerna. 

 
De har fått för sig att livet blir så mkt bättre med en VR enhet till ps4.... denna 
Helt galet vad utvecklingen går framåt fort. Nu kan man alltså på riktigt hoppa in i spelet nästan. Desvärre behövs det lite mer teknik kring den men men vi får väl se vad vi kan hitta, bland annat måste man ha en kamera med. Tänk när jag var liten satt vi där med vanliga gamla hederliga mario... och var supernöja med det. 
 

Hade en alldeles föööör söt nyföding framför kameran nu i veckan ♥. Sötaste!Sleeping beauty with pansies....♥

De är så himla goa vid denna åldern, 4 dagar gammal. När de gäspar när de gnyr.... så himla gulligt. SÖtnosen här hade dessutom djupa smilgropar i kinderna som kom fram lite då och då. Lyckades fånga någon av dem på bild.