Ny vecka....ganska härligt....tror det är för att vi hunnit så mycket i helgen...så det känns för en gångs skull inte som om vi börjar med att försöka hinna ikapp. Det har städats & sorterats i garderoberna...handlats skor & tvättats....till & med strykjärnet var framme några omgångar. Kan avslöja att min anti-talang (strykning) har blivit bättre....magiskt. Trodde jag var dömd att misslyckas för all framtid med strykningen...men nu går det lite smärtfriare....en väninna till mig gav mig bästa tipset....ett glas rött till så blir det bara fin-fint....ja det fungerar ju om man sparar det till helgen...o inte stryker i tid o otid haha...;-)
 
Och så har det målats...pysslats lite. Ska verkligen försöka hinna rensa ut lite till nu i veckan så att vi får mera plats...finns ingen poäng med att spara på allt som barnen växer ur...tar bara onödig plats. Men för ikväll blir det inte mera...strax dags o sova..., ska upp tidigt tidigt..
 
 
 
 
Hade värsta natten på länge nu natten till idag.. äldsta sonen med astma & falsk krupp...& minstingen hade ont ont ont i öronen...jag tror inte att det faktiskt blev en enda halvtimmes sammanhängande sömn på hela natten & som väntat blev halsen på mig då ännu värre. Det känns ungefär som om det bor taggtråd nånstans nere i halsen....ont ont ont. 
 
Kämpade iväg oss till skolan med äldsta sonen...astman till trotts...men han ville gå., jag var i valet & kvalet om det verkligen var en bra idé eller inte att han skulle gå. Minstingen däremot fick stanna hemma...har varit mycket gnäll....men sen satt han en stund i soffan o myste till gamla filmer..."Breakfast at Tiffany's" hittade vi. :-)
 
Nu hoppas jag verkligen att natten blir bättre...=) men först lite te m honung o citron....blir nog bra...för stunden i alla fall. 
 
Denna helgen susade förbi fort. Har inte haft en ledig sekund...och nu sitter jag här med en liten kille med öronont...hoppas inte att det blir mer utav det.
 
Vi hälsade på syster i fredags & hennes Patrik, hur mysigt som helst. Barnen kikade lite på X-factor & njöt av att det ÄNTLIGEN var helg =). Och så blev det självklart en massa god mat..
 
Lördagen fick bli en liten tur till Landskrona.., barnen hälsade på farmor & jag träffade Camilla lite. Mycket kul & lite lite lite sömn....& så gäster idag...ja ja...vi har levt i alla fall  ;) Ibland känns det som att tiden bara passerar & man hinner inte träffa alla man vill träffa, göra allt man borde...men denna helgen lyckades vi få in det mesta..Barnen är glada & deras mamma är trött...