Lite bilder från mina föräldrars trädgård där vi spenderat delar av dagen idag. Det är något speciellt med söndagar när det är vackert väder. Det blir extra speciellt på någotvis. Kanske är det för att när man var liiiiiten så fanns det inte så mycket att hitta på om söndagarna, vädret spelade roll helt enkelt. 
 
Det blev både lunch & fika i solen idag. Härligt härligt. Sedan tog vi ut kanoten & testade för första gången med pojkarna. Det var lite skråckblandad förtjusning det där., mestadels riktigt roligt tyckte de.
 
 
 
 
scilla, skir, trollhassel, trädgård, vår, vårblommor,
 
Mina små hjärtan vid vattenbrynet. :-)
 
 
Småbarn & vatten...... ;)

 
Haft ljuvligt väder hela dagen idag. Började dagen lite så smått med shopping, följt av årets första picknick. Skäralid blev det denna gången. Barnen behövde springa av sig lite, de hade minst sagt myror i benen idag. minstingen testade även på varianten "liten fot i blött vatten"...gick lite sådär med den saken.
 
Men det var skönt med en liten runda ut & så härligt väder dessutom. Har lovat mig själv att jag ska testa restaurangen däruppe nästa gång, vi har fikat där några gånger men vad jag minns aldrig testat maten, får bli nästa gång. Denna gång hade vi med oss lite mat, lite gott & blandat :-) 

 
 
Testat tålamodet till max genom att måla akvareller. Har inte gjort det på flera år, mest använder jag akryl eller olja när det ska målas. Men akvareller har sin charm så jag kände mig tvungen att testa. Det kräver lite mer koncentration för man kan inte måla över misstagen...då måste man börja om istället. Men men...det var kul så akvarellpapper är beställt så att det kan testas mera & mera. Hittade ramar till dem idag på IKEA så nu står de på tavellisten i hallen :-)