Lite annorlunda variant på fredagsmyset här ikväll...klockan är halvåtta & båda pojkarna har sovit sen en 45 min tillbaka...själv har jag mer eller mindre sovit hela dagen så jag vill inte sova nu. De är båda två riktigt dåliga med astma just nu,..skulle gå till ICA tidigare idag...men hann inte gå mer än ut till gatan förrän det liksom skar sig med luften för dem. Riktigt jobbigt...men vi var tvugna att handla hem lite till mat ikväll & frukost imorgon. Så det fick tvunget bli en liten runda till affären. 
 
Så nu sitter jag själv här...ska se nån film...bläddra lite i tidningen jag köpte...& hoppas hoppas hoppas på att det blir bättre med halsen till imorgon :-)
 
 
 
 
Idag är INGEN frisk. Äldsta sonen blev sjuk i söndags & har smittat mamma, lillebror, mormor & morfar. Hela veckan har bara varit sjuka barn-vakna nätter-jobb-sjuka barn-jobbiga nätter-jobb....runt runt....nu är det min tur...men jag vägrar ligga hela helgen sjuk....så jag har redan tryckt i mig över en liter nyponsoppa....en halvliter grönt te med honung & citron...& så massa vanligt vatten. Utöver sjuka barn & jobb har det inte funnits nån tid alls denna vecka...så i det minsta skulle det vara skönt med en riktig helg :-) 
 
Sötaste farmorn i hela världen har fyllt 85. Så vi passade på att fira det, ja större delen av släkten. Inte alla kunde komma men väldigt kul att se alla som väl kunde. Tänk 85....tiden går fort... det känns som om det var alldeles precis vi firade 80års dagen. Hon var glad i alla fall att se alla & barnbarnsbarnen var på bästa lekhumöret så det blev en härlig eftermiddag. 
 
Annars har vi lite kallt härhemma för tillfället...har eldat hela kvällen igår....myspysigt men idag är det kallt igen & nu är det för mörkt för att gå ut & hämta ved....stort problem det där,..;) På något magiskt vis har infarten & vägen mot trappan blivit skottad varje dag som det snöat denna säsongen....underbart ;) Måste hitta nån liten present eller nått som tack är överlycklig över att inte behöva skyffla undan snön. :-)