Såg de absolut sötaste take away kaffekopparna gjorda i Bambu med silikon. Återanvändbara och supersöta. Perfekt till vårens & sommarens utflykter. De på bild verkar tyvärr vara slut hos återförsäljaren men det finns alternativ från webshops nära här med. Bland annat DESSA mestadels enfärgade i pastelliga nyanser, i naturfärgat med sicksack mönster eller rutor finns DESSA på Clas Ohlsson. Indiska har mönstrade varianter HÄR


Älskade prinsen blir 8 idag ♥. Han är så stor nu, min lilla minsting. Dagen började nånstans mitt i natten med allergi & kramp så det var inte helt optimalt. Nånstans runt 5 gav vi upp och gick upp. Så det har varit en minst sagt trött liten prins idag... på sin födelsedag och allt! 

Detta året var extra svårt att få ihop dagen. Konsten att få till en riktigt bra födelsedag trotts att allt inte riktigt är som planerat. Det är svårt det där. Som mamma vill man så gärna att det ska bli årets bästa dag. Men det är svårt när det inte riktigt går att styra över allt. Vissa saker blir som de blir och så får man göra det bästa av det man har. Det som ödet tilldelar en. 

Min lilla prins när du en dag läser detta ska du veta att din mamma är så stolt över dig ♥. 


 
 
 
 
 


Även om det är relativt grått & tråkigt därute så är våren här nu, komplett med vårförkylning o allt ;o) Gick en liten runda i trädgården och hittade krokusar, scillor och pärlhyacinter på gång & så en hel del annat som börjat kika fram. 

snödroppar är där en hel del på lite olika ställen. 
 
Påskliljor på gång, de som står invid huset är ännu större. 

En timjan som sått sig själv, får komma ihåg & flytta den sen...står mitt i gången. 

Det här är så det vi är mest exhalterade över! Den röda lilla knoppen är början på rabarbern, längtar redan till årets första paj ♥


Väntar med spänning på att lite av de nya lökarna som jag satte ned i höstas ska kika fram :o).