Så märkligt hur snabbt allt kan ändras. Man borde vara van, det enda som är konstant är förändring och vi har haft vår beskärda del av det under senaste året. Vi har haft en tid när allt ändrats, om och om igen. Då menar jag i stil med att någon rycker mattan under dina fötter och du måste hitta fast mark att stå på igen... & när du äntligen begravt fötterna i vad du trodde var fast mark så händer all igen. & igen.
 
Nu är det måndag och borde vara nystart, ny vecka, snart ny månad och en massa spännande i luften. Men tiden står stilla och är så kvav att man kan skära i den med en kniv. Farmor vill inte gå ur sängen säger de. Hon är gammal nu, riktigt gammal. Och i luften känns det redan att allt håller på att ändras, igen. 
 
 
 
 
 
 
Tänk dig ett helt hav av härliga små solar. Hur kan man bli annat än glad? Yngsta sonen här ovan bland de lite mindre varianterna, fanns de som var typ 2 meter höga med. 
 
 
Äldsta sonen mitt bland solrosorna ♥
 
 
 
 
 
 
Hade även en gravid fotografering och en annan fotografering bland solroserna nu i veckan. Väldigt vackra bilder blev det, kanske visar några sedan. Någon finns redan på min foto sida
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
solros, solrosor,
En ljuvlig hortensia gräddigt rosa med lite lime längst ut står längst ner i våran trädgård.
 
Det är nu det ska börja planeras till nästa år. Har redan köpt lite lökar som ska blomma till våren...& fler ska det bli på inköps önskelistan står:
*Frasiga vita tulpaner
*Vita sommar anemoner (har några...vill ha några till)
*Fler vita Allium 

Dessa gillade jag! Brukar inte gilla annat än vitt, men dessa var fina nu framåt höstkanten.

Dahlia... ska försöka mig på nån tills nästa år, på snigelsäkert avstånd ;)

Det blev fint med höst silver ax brunette bredvid lammöronen
 
Dessa måste jag skaffa fler av, green jewel heter varianten 

 
Och så kan vi äntligen skörda i trädgården... har lila o gula plommon
 
 


Stäng


 
 
 
Hortensia ♥
 
 
 
 
 
 
hortensia, rudbeckia, trädgård,