Lite bilder från i Lördags...mera kommer....men här just nu tvättas det och Packas inför jobbdag imorgon...
 
 
Lördagen gick i ett....från tidig morgon till sen kväll. Äldsta sonen hade två matcher i förmiddags-middags...som tack o lov spelades på hemmaplan. Så vi var först iväg på det...riktigt duktiga var de idag. Efter det skulle pojkarna iväg på vars ett kalas...men som tur var så var adresserna nära varandra så det blev inte så farligt att hinna med båda samtidigt...& jag fick lite tid till fika & uppdatering med väninnorna..alltid trevligt :-) 
 
Kvällen spenderade jag & Camilla sen med smågrynen i Landskrona..., kikade lite på ett skepp som kommit in...lekte på lekplats...småshoppade lite...åt...åt...åt...& barnen lekte lekte lekte....;) En heldag med bus...lek..kalas...& så lite god mat på det :-)
 
 
bild weheartit.com
 

Fredag idag...barnen sitter o myser framför tvn & jag småpysslar med lite allt möjligt. Nånstans i bakgrunden är det Let's dance...har inte hunnit se nått avsnitt av det än...men barnen har hittat sina favoriter.
 
Måste ordna med allt inför morgondagen...det blir fotbollsmatch x 2 & kalas x 2 & efter det får vi se hur trötta vi är. Det känns lite som att allt händer denna helgen....massa event & aktiviteter...svårt att välja vart man ska ta vägen :-)