Ojdå...snart är vi där..i framtiden. Jag brukar ta ett steg i taget & inte tänka för långt framåt, försöka leva nu istället. Men självklart måste man ha mål. Det är mest så jag ser på framtiden, på målen jag vill uppnå, små som stora. Mitt nästa är körkort. Kanske skulle bli ett bra nyårslöfte? Vi får se.

Den här tiden som är nu när barnen är små vill man bara fylla på i små burkar & konservera eller nått... den går så fort. När jag tänker på framtiden så är det ju främst barnen som det tänks på & såklart utveckling, man måste gå framåt mot nya idéer. När det gäller barnen så tror jag på kärlek & uppfostran, man måste uppmuntra dem men samtidigt skydda dem genom att ibland säga nej. Kärlek & respekt, låter töntigt kanske, men det är absolut det som jag anser fungerar bäst.

När barnen blir lite äldre skulle jag vilja resa lite mer ut i världen, se lite mer utav den helt enkelt, jag är oftast inte så mycket för rena solsemestrar jag vill gärna både shoppa & se på lite gammal kultur när jag åker någonstans. Jag har alltid velat se Kina.., kanske nått för framtiden det. Jag fascineras av den gamla kulturen där ända sedan jag var liten. Jag kanske bodde där i ett tidigare liv? ;)

Nästa projekt härhemma är att organisera källaren lite bättre & sätta in någon mer garderob där. Förbättra förvaringen där överhuvudtaget, bra förvaring är som ett skelett som håller upp huset...:)

 källa
källa

framtid
nyar

nyar by zelita featuring mini leather skirts Jag älskar kombinationen utav puder & svart.... som vanligt hittar ni källorna till bilderna genom att klicka på bilden.
Det är nu jag skulle vilja bombadera er med bilder...men jag har inte så många digitalt. Så bilderna får komma under ett annat inlägg. Som liten var jag alltid väldigt påhittig, kommer ihåg en sommar då vi var på semester med Fröken Å & hennes familj, hon hade inte packat några leksaker alls med sig.

"Nee, vi hittar nog på nått ändå" hade hon sagt till sin mamma. Haha...så sant, hittade på saker det gjorde vi & kul hade vi.

Jag testade alla möjliga olika aktiviteter som barn, Balett, schack, teater, kör, dans, blockflöjt, bollsporter (Såååå verkligen inte något för mig). Men det var kul att prova på lite olika. Det roligaste var ändå att skapa saker, ovsett om det var danser, teckningar/målningar eller kläder. Jag älskar fortfarande att skapa saker & ting & att inspirera.
Det fanns olika saker jag samlade på, bokmärken, bilder, frimärken, dockor & så vidare....Numera samlar jag inte på något...ja det skulle väl vara filmer till barnen i så fall.

Jag minns mycket från när jag var liten, minnen om lite allt möjligt. Jag minns att jag ville ha långt tjockt hår...men mitt ville inte alls växa...frustrerande... Kanske är det därför jag knappt vågar klippa det nu? Jag minns mina blå klackskor...som jag fick ha bomull i längst fram. Jag minns....klappkräm...haha... :-)

Då undrade jag alltid över hur bra jag var, om jag dög om jag var tillräckligt. Nu har jag en annan bild av mig själv. Ingen annan kan definiera mig & bestämma över vem jag ska vara, det är upp till mig vem jag vill vara. Så med dessa kloka & sanna ord avslutas inlägget... =)

 
Älskar denna typen av gamla barnböcker som är så fint illustrerade..

Lite musik från dåtiden: