Det blir lite dåligt uppdaterat för tillfället, men kan ju inte sitta hela tiden framför datorn heller. Vi är fortfarande i Kosovo, Gjakova närmare bestämt. Imorgon blir det Mitrovica & bröllopsfirande där (klicka på städernas namn för mer info om dem).

Här har vi hittat på lite allt möjligt... har hunnit fylla år... 25 som vanligt ;) hehe... numera blir det 25 varje år...hehe ;) Vi firade mig ute i skogen haha... med middag på en mysig restaurang. Restaurangen hade fyra olika hörnor med fyra olika lekplatser... perfekt.. det var liksom som vingar ut & på varje vinge fanns det en 6 bord ca. Vad som är så intressant var att det inte fanns några mygg alls där...fast det finns runt uteserveringarna i stan.

Och så har vi småshoppat lite..& varit o badat..& testat de olika uteställena här...igår var det tjejfesten inför bröllopet. Jag hade med mig minstingen som tyvärr hade ont i magen så det blev inte så mkt firande för min del.

ok mera senare! =)

Ja...då var vi framme, för några dagar sedan. Körde i ett streck nästan. Men lite drygt att vi fastnade vid gränserna ganska länge. För er som är nyfikna körde vi, HBG-Helsingör, Rödby-Puttgarden, Tyskland, Österrike, Slovenien, kroatien, Serbien, Mackedonien & slutligen kosovo. Det hade tagit runt 30 tim om vi inte fastnat (köer osv..) vid gränserna men nu tog det längre tid,.

 Poolbad i söndags...


Nehepp... nu börjar det bli dags. Ska försöka att somna inom kort... småplockar med lite allt möjligt härhemma just nu... är lite allmänt nöjd med dagen. Skönt att göra lite härhemma... en hel del kvar, men duktiga har vi varit :)

 Titta...jag fångade en solstråle! ;-)