Stolt minsting med MEDALJ runt halsen...
 
Förra helgen var det minstingens första fotbollscup. Samma dag som hans storebror hade en fotbollscup på annan ort, samma tid dessutom så det var omöjligt att vara på två ställen samtidigt hur mycket man än önskade det. Eftersom jag varit på varje utav storebrors matcher så fick jag följa med minstingen kände jag. De var så duktiga de små...kämpade riktigt ordentligt ♥. 
 
Efteråt fick det bli film & varm choklad hemma för oss allihop & fira succén lite. Två stolta pojkar men främst minstingen som var yngst på plan men kämpade lika hårt som alla andra :-). Det är STORT med medaljer när man är fyra tycker han ;)  
 
 
 
 
 
 
 
barn, fotboll, fotbollsmamma, soccermom,
 
Pepparkaksformarna & farmors gamla mandelkaksformar har kommit fram =)
 
Apelsin & äppleskivor har vi torkat..doftar gottigt i köket just nu. 
 
Lite smått har vi smygstartat julen hemma..med lite smått & gott. Pepparkakor, glögg, julgodis, kransar, stöpta ljus.... allt är redo tills på söndag...eventuellt dyker det upp en o annan tomte med vi får se vad vi hittar i gömmorna. Men alltid blir det något. Har mina små förhoppningar om att hinna med det mesta inför denna julen, men som vanligt kan vad som helst hända. 
 
 
 
 
Har bakat alldeles själv i år med, men det var allt annat än lätt. Ett lite pillrigt pyssel,..men valde att göra hål baktill så att man kan få in ljusslingan i det...samt så är taket avtagbart av samma anledning...var inte säker på om slingan skulle kunna få plats via väggen så lika bra att ta det säkra före det osäkra. 
 
Barnen fick ett eget litet hus att dekorera så nu har vi en miniby ;) 
 
 
 
jul, julpyssel, pepparkakshus,