För exakt två år sedan gick vattnet & vi fick åka in till Lund. Det var lite kul att det var det planerade datumet (hade fått datum planerat för snitt). Det var som om även han själv valde denna dagen, perfekt =) Fast mest var det nog min hemska hosta jag hade då som satte igång allt. Och det var även den som var värst sen efter själva förlossningen. Inte kul att ha hemsk hosta med magen nyopererad. Inget jag rekomenderar.

Litte kul var det ändå att förlossningen började som den gjorde, samtidigt en aning skrämmande eftersom första förlossningen inte började så. Men å andra sidan så är alla sätt förlossningar olika, man vet sällan i förväg hur det kommer att bli.

Nu har han hunnit att bli 2 år....om några timmar är den den exakta stunden som han föddes på. Jag hoppas att han kommer att förstå att det är en speciell dag...=) vi ska ha världens mysmorgon först...innan jag ska börja med bakandet...(inget avancerat, men dock gott hoppas jag).


En STOLT storebror håller en 3 månader gammal Lillebror.


Ett mirakel =)
Solsken här, men inte i halsen min...måste ge mig ut & ha tag på halstabletter...annars hostar jag nog snart sönder halsen. Annars händer här inte så mycket, mina söta barn gjorde frukost åt sig själva igår morse när jag var sjuk. Duktiga små gullungar ♥ Nu återstår bara att lära min äldste kaffekokaren...hehe... ;) Nej men de bredde mackor åt sig själva igår & gjorde oboy...haha...naturligtvis eftersom de själv fick välja hade de inte smör på mackorna utan nutellakräm...men mätta & belåtna & väldigt väldigt stolta var de. Jag frågade storebror om han hade varit så snäll & brett minstingens mackor med....men nej nej det hade lillebror själv gjort...vilket resulterat i en väl bredd macka & kräm över hela kinderna (från när han ätit det sista som fanns på smörkniven).