Vi har sen frukost här...frallor m varm choklad. Barnens request. Planerna är att ha en så lugn dag som möjligt, vi får se hur länge det håller. Denna helgen var verkligen alldeles för kort. Jo självklart har vi denna dagen kvar, men ändå. Barnen kikar på Jake & piraterna och jag vet inte riktigt vad jag ska börja med...tvätt, kök, badrum...vi får nog se vad det blir helt enkelt.

Sen råkade jag se att "pay it forward" Landskrona-Svalöv ska möblera en lägenhet...& jag har lite lampor över i källaren, ska se om något av det kan fungera att ge vidare. Oerhört mycket bättre att slänga när man kan ge vidare det man inte längre behöver. Det blir nog en liten runda ner i källaren för att se vad vi har över...samlade ihop en massa stickade tröjor till asylboendet här med. 
 
 
 
 
 
Är barnsligt förjust i rosa-gröna rosor...ljuvligare än så blir det liksom inte. Kan dessutom stolt berätta att vi numera har disktrasor, svampar o annat städgrejs så det räcker i några månder. Det behövdes verkligen fyllas på. 
 
Skåne idag...kallt, blåsigt...o aningen snölöst...men många översvämmningar så fryser det bara till lite blir det härliga skridsko-isar. 
 
På soffbordet just nu....
 
Nu....en stor Cappuccino & lite fika med prinsarna....så får vi se om vi kan enas om någon film ♥
 
 
 
 
 
Bildkällor: weheartit
 

God morgon!
 
Här är det varm choklad o nygräddade frallor. Årets första sovmorgon dessutom. Vad dagen innehåller får vi se, lite krukor behöver ha nya plantor nu när hyacinter o annat är förbi. Barnen vill hitta på något kul samtidigt som de är trötta från årets första skol/dagis-vecka. Så vad det ska bli får vi se helt enkelt. Dessutom fyller farmor år, massvis fyller hon. Men vi ska inte dit idag, det blir för många på en gång för henne så vi tar det en dag längre fram. Nej jag tror helt enkelt det står lite shopping på menyn....fylla på lite i kylen, lite fräscha blommor och sedan lite filmmys på det. ♥