Vi har hela trädgården full av bär just nu...så synd att inte göra något med dem...så dagen idag har gått åt till att hitta nya recept att använda bären till. Bland annat dessa himmelskt goda muffins. 
 
Förberedelser:
I en torr stekpanna rostar du havregryn, kanel, socker & slarvigt hackad mandel. 
 

Ingredienser:
2 ägg
2,5 dl socker
0,75 dl matfett (använde rapsolja med lite flytande margarin)
2,5 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
 

Rör ihop ägg +socker varva ner matfett & de torra ingredienserna. Häll upp i formar...lägg bären ovanpå...strössla sedan över havregryn+nötter in i ugn 175 grader i ca 20-25 min. När de är klara & fortfarande varma riv vit choklad ovanpå. 
 
 
 
Barnen härhemma drömde om pannkaksfrukost....så det fick bli...har precis gjort ett fat med pannkakor till dem...nu ska jag experimentera fram några till mig med...tänkte testa med proteinpulvret eller kanske kokosmjölet...
 
Trädgården är full av krusbär & röda vinbär just nu det kunde man ju inte låta vara utan att göra något med. En härlig känsla att kunna smyga ut barfota på morgonen & plocka ihop några bär till frukosten. Det var en riktigt god kombination...får testa den fler gånger..har testat fläder+krusbär tidigare....kan rekomendera det med :-)
 
Nu ska det experimenteras vidare sen ska vi iväg på äventyr, ett kärt återseende står på schemat idag. ♥
 
krusbärskannan från rörstrand...älskar den, vad passar bättre i den än just krusbär :-)
 
 
 
 
 
 
 
Allt har gått så fort nu senaste tiden, men nu har det kommit en liten liten paus...så jag ska passa på att njuta...& ha den första riktiga semestern på flera år. Försöka hinna ikapp med nära o kära...uppdatera det ena & det andra så att hösten kan gå smidigt sen. Har lite idéer & tankar...små projekt att ta hand om innan det blir full fart framåt igen. Barnen är överlyckliga över att äntligen ha sommarlov "på riktigt" det blir första sovmorgonen hemma imorgon. Det är lyx att få se sommarlovsmorgon hemma tycker de. 
 
Så snart, dags för nästa kapitel :-) riktigt spännande för jag har verkligen ingen aning om vart det slutar denna gången...har bara en riktigt skön magkänsla av att det blir bra, riktigt bra. Men först lite tid med mina små gullungar...har verkligen inte hunnit med allt nu senaste tiden så varje minut med dem är välbehövlig. 
 
 
/puss på er alla ♥