Jo jag har redan börjat....började under semestern i somras..tänkte att det kunde vara kul med nått sommarminne att ge bort mitt i mörka vintern. Men annars började den riktiga julhandeln idag. Så nu är en klapp avklarad... nu är det bara 99 kvar,,, eller nått.

Letar förresten efter flanell pyjamas till pojkarna.... vart?? klart det brukar väl komma i butikerna nu inför vintersäsongen... men är det nån som redan sett...så säg till...

Lite övrig shopping just nu...

polarn & pyret mocksiner...i riktigt lightning mcqueen rött till storebror... =)
kritstrecksrandig kavaj även den till storebror... (Lindex just nu)-
velour mjukisar med stjärnan från Lindex i härlig grå färg till lilleplutt
Denna funderar jag på för tillfället till lillebror  
Nu så... nu får ni veta... ungefär samtidigt som mig själv. Det är jag som är Bridget Jones. *haha* jag drömde världens konstigaste dröm om Hugh Grant & han som spelar mr.Darcy (kommer inte på vad han heter...Colin Fi-nått?)

Haha..nu har jag ju verkligen nått att tänka på under dagen..., måste bara försöka minnas vad drömmen egentligen handlade om.... Men det fanns en simhall iaf...så mkt minns jag.

Brukar du minnas dina drömmar? Ni vet väl att man kan träna upp det...bara genom att bestämma sig för att kmma ihåg dem. Jag skrev ett specialarbete om drömmar tidigare...tycker det är intressant minst sagt. Fast på senare tid har jag inte tänkt så mycket på saken.

Ha en bra dag!


gullungar...sover sött