Vi firade barnens kusin som fyllde tjugo i förra veckan ♥. Tiden går fort nu när kusinerna börjar ta student, fylla tjugo.... osv... det var inte länge sedan de var supersmå och att mata fåglarna var största nöjet för dagen :o). Det fanns en damm nära där vi bodde med en massa hungriga fåglar i. 
 
 Knåpade ihop en liten midsommarstång av örter till sonens stora förtjusning. Tog lite av örterna som växer vid huset, mynta, oregano, timjan & cotronmeliss. Till bas är det två svarta sugror, sedan är den ihopbunden med grön växttråd, enkelt o effektfullt! 
 


Rosornas tid har börjat i trädgården, lite tidigare än vanligt så för hoppas att det blir en låååång säsong o inte är över innan midsommar eller så. Rosor trivs bra hos mig så det köps en del och planteras. Det nyaste tillskottet är Austin rosen "Munstead Wood" som är en mörk nästan svartlila ros, den blommar inte än men växer på fint så med lite tur kanske det blir några rosor på den redan i år. 

En Austinros har jag för mig... så dålig på att komma ihåg dem alla men den är överöst med blommor... ska se om jag får en bättre bild på klättraren. De stora blommorna är rosa o de små som ännu inte blivit stora är aprikos på denna. 

Min favorit, knopparna är lite limegröna längst ut sedan blir den rosa, ljuvligt ljust rosa. 


austin, rosor, trädgård,