Plopp sa det en dag och så hade vi plötsligt världens sötaste ranka som slingrade sig fram längs uppfarten hemma. Vi hade inte hjärta att ta bort den och nu väntar barnen med spänning på att se vad det blir utav den. Själv tycker jag att den är lite smått dekorativ... 

Vi har kommit fram till att det kan vara fröna från pumpan som stod på trappan på HAlloween eller någon av prydnadspumporna som har sått sig själv...eller så har en fågel varit flitig och delat med sig... hur som haver så väntas det med stor spänning på att den ska växa ännu mer. 
  
 
Var iväg och köpte lite blommor i affären att fylla ut buketten med, blev väldigt förtjust i den tvåfärgade nejlikan. Just denna varianten fick mamma & pappa...men får kanske köpa någon åt oss med. Men just nu njuter vi av den fina buketten jag fick från jobb. Jag måste bara bli lite duktigare på att faktiskt ha blommor i trädgården som man kan använda till buketter... jag tänker oftast mest på buskar och annat när det planteras i trädgården. 
 
Blir inte så mycket mer just nu, vi är redan sena till fotbollen :o)
 
 
 
 
Vi började morgonen med minstingen tre matcher. De var så otroligt duktiga igår, bra samspel och många mål blev resultatet :o)
Om inte annat så hade vi sötaste hejarklacken ♥
 
Man kan tro att han aaaaaaaldrig gör nått bus så snäll han ser ut haha.... ;)
 

Strax efter lunch skulle så storebror iväg på kalas...ett efterlängtat sådant så jag o minstingen passade på att köra ut en runda i skogen...vi hittade massvis med gott, kantareller, trattkantareller, taggsvamp, löksvamp och en massa soppar...minstingen var en hejare på att hitta svampar och hans mamma lyckades hitta LEGOgubben vi tappade när vi var på svampjakt för en vecka sedan haha... den bara låg där långt inne i skogen. 
 
Svamp i gå-bort-present :o)
 
På kvällen var det så dags för den sommarårliga (finns en vinter med) träffen med familjen Suhonen. Två små glada pojkar så fram emot kvällen och frågade var femte minut om det inte var dags att åka snart.... jo det var det.... en helt klart lyckad kväll blev det till slut ♥
Gårdagens jag...lite lätt stressad...men alltid trevligt med lördagar fyllda med kuligheter. 
 
Sötaste lilla kusinen fick också vara med på ett hörn... ;o)