Hela mitt långa fina inredningsinlägg försvann.....med kök...Nate Berkus & en massa annat kul....& inte sparades det någon back-up heller som det annars brukar göra...typiskt. 
 
Ja ja....får bli nått annat istället...orkar inte skriva om samma igen. 
 
Lite bilder från idag...
 
Vi var på Vellingeblomman, som hade gjort en liten runda man kunde gå...ungefär som en spökrunda....det var som att vara i en skräckfilm från barndomen. Det var olika scener över allt, lekplats, trailor park, hotell, frankenstein...allt med en liten touch av 70-80-tal. Verkligen ett bra tips om man är uttråkad på lovet...en välgjord spökrunda med massa ögongodis....inte att rekomendera för de minsta....men man hade möjligheten att gå ur rundan innan det blev värre så att säga om man inte ville fullfölja rundan. 
 
& så hade julen kommit dit....Massvis massvis med saker att kika på men förvånansvärt lite blommor med tanke på namnet...=)
 
bild we heartit
 
 
 
Godmorgon...solen lyser...jag är LEDIG....& kaffet är på gång. Denna dagen är redan bäst ;) Eller ja nästan i alla fall. Vi väljer mellan storstädning & en runda till museumet i Malmö idag. Vi får se vad det blir helt enkelt. Men först lite frukost...:-)
 
 
Fick en liten kommentar här tidigare om jag inte kunde skriva lite mer personligt, berätta lite mer om exempelvis barnens pappa. Men nej :-) Finns egentligen inte så mycket att berätta som så men man måste ha lite gränser med vart privatlivet börjar och slutar.
 
Får väl se om citatet ovan stämmer? Kommer kanske nått mer i framtiden istället :-)