Det tråkigaste som finns i inredningsväg är att veta EXAKT vad man vill ha men inte kunna få det. I mitt fall för tillfället för att det jag hittat befinner sig i USA & inte shippas hit under några som helst omständigheter verkar det som. Men men...det kommer hit med...förr eller senare även om man måste ha lite tålamod (inte min starka sida). 
 
Jag är på jakt efter lite kuddar, mattor och annat kul, mönstrat lite lätt marockoinspirerat men med en lite lugnare känsla ändå. 
 
bild Capelrugs.com 
 etsy.com
 
 
Får se när något liknande äntligen hittar hem till oss :-)
 
 
 
 
Dagens middag var en riktig skräll för barnen..de är för tillfället inne på sin tredje portion & sura över att jag inte gjorde mera. Men vem kunde veta att de skulle gilla det så mycket? 
 
Ingredienser:
1-2 förkokta rödbetor
sparris
äpple
grillad kyckling
valnötter
kalkon bacon
salladsmix
balsamvinäger
salt
dressing
turkisk yoghurt
(potatis)
 
Började med att steka sparris & kalkonbacon tärningar i lite smör & salt. Sedan fick rödbetorna som jag skivat upp göra dem sällskap & så småningom kycklingbitar, valnötter och lite honung på det. Under tiden hackade jag upp ett grönt äpple och la det i en skål tillsammans med ett paket blandsallad. Allt från stekpannan åkte så småningom ner i den skålen och smaksattes av en skvätt balsamvinäger och liiiite dressing (hade en mangovariant). Klart att äta med en liten klick yoghurt vid sidan :-)
 
Barnen fick små kokta delikatess potatisar med skal på som jag hackade upp och blandade med salladen eftersom jag inte visste om de skulle kunna bli mätta bara på salladen. 
 
Blev en ny liten favorit här som vi definitivt får göra om. 
Mest egentligen för att jag själv inte ska glömma bort tipset hehe... ;)
 
 
Fiffigt värre minsann. Inget mera vattnigt vitt eller rosé. Bild lånad från Pinterest.