1a Advent idag. Vi har varit helt slut idag alla tre. Så det har blivit julfilms maratghon hemma, en liiiiten runda på julmarknaden men snabbt tillbaka igen. Invigit den ena adventsljustaken med, tänk att det redan är första advent. Nu närmar sig julen, verkligen ♥ ska försöka bli klar med de flesta klapparna denna vecka. 
 
I den lilla kuben har jag stoppat i mossa, granar, kanelstänger och lite minijulkulor. Älskar att man kan fylla på med vad man vill... typ pepparkakor om man så vill. 
 
Barnen har beställt glögg innan läggdags och pepparkakor, det är nog första året som de efterfrågar glöggen... annars brukar det mest vara att de testar lite när det bjuds på det. Men i år ska det vara glögg minsann. 
 
På soffbordet. IKEAs pomp med en krans runt...& så en ljusslinga på det. 
 
 
 
  
 
 
LÖRDAG den kom & den gick. Vi lämnade knappt hemmet men fick gjort en massa ändå. Fick äntligen tummarna loss att lägga ut lite möbler som blivit över härhemma till salu. Två stolar hämtades direkt & det blev genast lite mer utrymme. Vad märkligt att vi stirrat på dessa stolar i flera veckor nu och vetat att de liksom inte får plats men först idag finns tiden att ta foto på dem, leta upp extra klädslarna och så försvinner de inom en timme. Och så blev det plats över & ett litet tillskott till julshoppingen. 

Imorgon ska vi försöka hinna med nått litet äventyr. Prinsarna var lite rastlösa idag, minstingen var på kalas och busade lite där men det var ändå som så att de klättrade på väggarna här framåt kvällen. Vi har haft två jobbiga veckor så det är klart att det behövs avreagera sig lite. Får se hur vi kan lösa det imorgon. Själv sitter hag här & borde sova., meeeeen så är det ju det där med egentid... ni vet det där påhittet som nån hittat på att man borde ha. Det är ju liksom nu när de sover. Sen så fort man vaknar är det kört igen... tills nästa gång de sover ;o) 
 
 
 
JA ni vet en sån där stickad med ett stort pråligt julmotiv. Har fått nån sorts hatkärlek för dem. Nu såg jag dessutom att Rusta hade ett eget kit så att man kan göra sin egen....komplett med julgranskulor i mini format o allt haha ;o) dock bara i vuxen storlek... men perfekt julklappstips till den som redan har allt. 

Ellos     har dessa till barn:


& Dessa för vuxna 
 
 
 
 
 
 
& dessa finns på Cubus för vuxen, bkev väldigt små bilder men hoppas de syns :o) 


Rustas kit ser ut så här:
Ja vi får väl se vad det blir utav det hela men funderar starkt på de från  Ellos barnavdelning till pojkarna (fraktfritt ikväll). Tänk juldagen... sprakar i brasan..varm choklad... spela lite av brädspelen de fått...bara myspysa... då passar dessa ju perfekt :o)