Det blev ett litet morotsland/trädgårdsland till påsktårta i år. Det skulle även varit små citronmeliss plantor inblandat men de hade tydligen slut på citronmeliss i mataffären o vår har inte börjat växa än. Längtar verkligen tills man kan hoppa ut i trädgården o plocka örter/kryddor till maten och inte behöver planera allt redan i affären. Tårtbottnarna är sockerkaka med chokladsmak & att bryta av chokladen med finns det rårörda hallon i socker och mangogrädde emellan lagren. För att täcka in den och skapa en jordig atmosfär finns ett lager chokladpudding & jorden på toppen är söndersmulade oreos. Morötterna är jordgubbar doppade i vit färgad choklad, rekommenderar den typen av "puckar" man brukar ha till cake pops o smälta om ni hittar dem i första hand. Chokladen var inte helt rätt att ha o göra med :o) 
 
 
 
cake, carrot patch, morotsland, trädgårdsland, tårta,


Kan inte förstå att snön kommit tillbaka! Vart tar våren vägen? Den brukar ju liksom ha kommit en bit på påsken så att det är lite vårblommor i trädgården och så. Idag ska det när alla måsten är klara bli biobesök med prinsarna. De har längtat! 


 Är så smått på jakt efter ett våffejärn som gör belgiska våfflor... de på bilden är gjorda i form i ugnen... jag tror att de skulle bli ännu smaskigare i ett järn. Allt porslin på bilden är förresten inköpt HÄR

Annars är det påsklov här och jag känner mig så smått överkörd. Dock lite skönt att det är ljusare lite mer nu så man inte behöver stressa för att hinna med fotograferingen. Har börjat ta lite uppdrag så jag jobbar lite smått nu varje vecka med det. 

Vi har rensat ut massvis här redo nu snart att möta våren och stoppa in kläder i rätt storlek inför nästa säsong i garderoberna. Det har varit lite som en inventering av garderoberna inför nästa säsong så man ser vad som saknas, vad som behövs och såklart vad som redan finns.