eller vad sägs?

Hade nyss barn som ringde på här & frågade "Bus eller godis" utklädda såklart... =) & igår snidade vi till en pumpa...ni får se bild imorrn...tydligen har jag använt upp min kvot  denna månaden så att allt går väldigt långsamt just nu...funkar inte att lägga in bilder direkt.

Annars...jo vi har hunnit med en del här.., vi kollade in nya IKEA i veckan, det nya varuhuset i Malmö...ett gigantiskt varuhus.... men enda sättet att komma in med vagn var att åka hiss upp... & gissa... hissen fungerade inte... j*kla dåligt att man TVUNGET ska behöva upp för att överhuvudtaget komma in, kunde de inte gjort rullband som funkar med vagn då istället? Ni får se ikea fynden senare med. Förutom den krassa planlösningen så var det ett inspirerande varuhus.. & fika avdelningen var så härlig... de hade skinnsoffor (klippan) & soffbord sen hade de kritter-barnstolarna till barnen att sitta på. Passade oss perfekt. Visst var det lite kaos med MYCKET folk, men det var kuligt =)

Sen har barnen haft en av kusinerna som sovit över nu några dagar, så idag gick vi alla till konstverksmässan här... insåg när jag kom dit att jag lika bra kunde varit med, kunde ju provat att sälja tavlorna där... why not? liksom... man kan ju alltid testa. Det är faktiskt som så att vi inte haft någon hemma hos oss som inte nämnt tavlorna när de första gången kommit hit. Det måste ju vara ett bra betyg :-)

Nepp nepp... nu blir det kanske nån skräckis lr nått.. :) Auf wiedersehen!Japp det blev ett litet besök igår... =) hade en lång lista med saker som behövde köpas in....en hel del hittades =) Största fynden blev lamporna... hittade en lampa som sälje i inredningsaffärer för mer än 3 gånger så mkt som jag betalade... ni får se den sen...

Annars hittades.... regnkläder till storebror... köpte strl 110/116 med tanken om att det passar senare...de var så snygga & priset var så perfekt att jag inte kunde låta bli att tänka framåt... =) Han fick även en RÖD (vilken skräll va?) overall att ha på dagis. Så nu har han dubbla uppsättning av vinterkläder till dagis.. perfekt för slaskiga skånes vintrar... Han köpte själv en vägg-klocka med lightning Mcqueen som jag ska spika upp idag.. (har lovat).

Lillebror fick minst.. men sen är han ju minst med ;) Till hemmet blev det innerkuddar (köpte dock för lite ändå) kudfodral, lampskärmar, galgar, några julstjärnor, dammsugar påsar (kan bara hoppas att det blev rätt.... hade lika bra kunnat blunda o bara ta en påse.... för det märket jag skrev upp att vi redan hade fanns inte i butiken). Ville ha tjocka ribbade röda handdukar till badrummet... men surprise surprise...de hade redan tagit slut när jag väl kom i den delen av butiken.

Tyvärr dog kameran innan jag fotat... men två bilder på bordet blev det (packade upp allt på köksbordet).Japp. Nej koftan har inget med historian/filmen att göra..., jag bar tycker att den ser ut som något som kanske tillhör en saga egentligen... den är supercute.., med stora härliga knappar & stickade kablar. Dessutom i sagolikt mjukt material... japp, sagolikt helt enkelt. Som Alice i underlandet...

bambi
Mjukt stickad kofta i beige från www.leilei.nu